Palatul Hofburg

O călătorie la reședința imperială lasă o impresie de neșters. Se crede că astfel de atracții ale Vienei sunt personificarea întregii istorii a statului austriac. Teritoriul este reprezentat nu numai de 19 palate realizate în epoci diferite și de zeci de clădiri de altă natură, ci și de parcuri magnifice, prin care fiecare turist se poate plimba. Unele camere ale castelului medieval servesc în continuare ca reședință oficială a președintelui republicii. bilete avia Viena

bilete avia Viena

Opera din Viena

Liniile directoare și recenziile turistice pe care le-am folosit la compilarea acestei recenzii indică necesitatea de a vizita o operă locală. L-am inclus în ratingul nostru nu numai pentru că este cea mai mare operă din stat. Dar și pentru că premierele celor mai mari opere ale timpului nostru sunt ținute aici în mod regulat. Dacă nu sunteți interesat de spectacole în sine, cumpărați un bilet pentru un tur al teatrului – puteți, printre altele, să mergeți în culise și să vedeți întreaga clădire cu un ghid.

Catedrala Sf. Ștefan

Simbol catolic al statului. Arhiepiscopul capitalei stă încă în biserică. Dacă sunteți interesat de panorama orașului, urcați în vârful turnului. Dacă ați vizitat deja puntea de observare. Bucurați-vă de decorarea interioară și arhitectura gotică a catedralei, ridicată în 1340.

bilete avia Viena

Biserica Karlskirche

Templul, înalt de peste 70 de metri, este renumit pentru coloanele sale frumoase. Un interior cu pereți pictate, altare și bolți, o cupolă uriașă vizibilă de departe. Complexul are pavilioane și un portic cu fronton triunghiular, realizat în stil grecesc. Clădirea principală are elemente de arhitectură islamică, bizantină, romană și greacă veche.

Casa muzeu Mozart

Aici, renumitul compozitor a creat opera „Căsătoria lui Figaro” și a trăit mai bine de trei ani. Muzeul își afișează lucrurile personale și reproduce mobilierul original. Puteți afla despre viața unui geniu și despre condițiile în care Mozart și-a creat capodoperele.

bilete avia Viena

bilete avia Viena

S-ar putea să-ți placă și: