Turnul Eiffel

Cea mai faimoasă și cea mai vizitată atracție din capitala Franței se află pe Champ de Mars. Capodopera, proiectată de arhitectul Gustave Eiffel, nu încetează să uimească turiștii. Turnul Eiffel a fost construit în 1889 în timpul Târgului Mondial.
Turnul Eiffel are o caracteristică interesantă. Când părțile sale sunt încălzite de razele soarelui, se pot abate ușor spre lateral. Seara, când structura este iluminată de aproximativ 20 de mii de becuri, pare deosebit de impresionantă. bilete avia Paris

Muzeul Louvre

Pentru a vizita Luvru, cunoscătorii frumuseții vin în capitala Franței din întreaga lume. De mai bine de două secole, acest magnific castel a servit patria ca muzeu. Care găzduiește cele mai interesante exponate. Și la urma urmei, a fost cândva reședința principală a regilor.
Turiștii sunt prezentați aici cu aproximativ 35 de mii de exponate. Dar și mai multe sunt depozitate în depozite pentru a nu expune obiectele și picturile la puterea distructivă a umezelii și a luminii.

Câmpurile Elizee

Câmpurile Elizee este cea mai faimoasă stradă din Paris, care se află în arondismentul 8 și se întinde de la Place Charles de Gaulle până la Place de la Concorde. Aceasta este cea mai mare stradă din capitala Franței. Câmpurile Elizee au aproximativ 2 km lungime și 71 m lățime.

bilete avia Paris

Grădina Tuileries

Acest reper al orașului a apărut la Paris grație lui Marie de Medici. Reședința regală i s-a părut prea posomorâtă pentru viața copiilor și a ordonat construirea Palatului Tuileries. Pentru fiii săi și un frumos parc în jurul lui. Mai târziu, regele Ludovic al XIV-lea, un iubitor și admirator a tot ceea ce este frumos. Va aduce o contribuție semnificativă la amenajarea parcului. Astăzi Grădina Tuileries este un loc de vacanță preferat pentru oraș și turiști. Întruchiparea seninătății și liniștii. Vă permite să uitați de străzile zgomotoase ale orașului pentru o vreme, să vă plimbați de-a lungul a 5 alei. Dintre care cea principală părăsește piața de la intrarea în parc și se întinde pe întreg teritoriul său.

Palatul Versailles

Pe locul celebrului palat de la mijlocul secolului al XVII-lea. a fost o mică cabană de vânătoare în care regele Ludovic al XIII-lea a stat în timpul vânătorii. Mai târziu, acest loc a fost ales pentru construirea complexului palatului Versailles. A fost construit cu dragostea de lux și frumusețe caracteristică regilor francezi. Și a devenit un loc preferat pentru baluri și sărbători. Zidurile acestui castel au asistat la intrigi, povești de dragoste și conspirații. Atmosfera parcului Versailles este superbă. Fântâni uriașe, modele bizare de peluze și tufișuri tăiate și o magnifică Galerie de oglinzi. Intrând în care se pare că pereții înșiși se îndepărtează, datorită numărului uriaș de oglinzi.

bilete avia Paris
bilete avia Paris

Disneyland Paris

Celebrul parc de distracții din Paris este situat la 32 km de centrul capitalei franceze din Marne-la-Valais. Disneyland Paris este un întreg oraș cu hotelurile, restaurantele și, desigur, atracțiile sale.
Disneyland a fost fondată în 1992. Încă din primii ani de existență, a câștigat o popularitate imensă în rândul europenilor și al turiștilor din alte țări. Partea principală este situată în centrul unui imens teritoriu. Unde 5 parcuri tematice sunt concentrate în jurul Castelului Frumoasei Adormite. Puteți ajunge la orice capăt al Disneyland-ului. Cu mini-trenuri care circulă constant între atracții, hoteluri, magazine și restaurante.

bilete avia Paris

S-ar putea să-ți placă și: