Compania aeriană a fost fondată în 1933. Este principalul transportator național al Turciei, cu peste 1.500 de zboruri la nivel mondial în fiecare zi. Este membru al Star Alliance și are sediul pe Aeroportul Ataturk din Istanbul. Flota Turkish Airlines, una dintre cele mai moderne din lume, este formată din 295 de avioane Airbus și Boeing cu diverse modificări.

Reguli bagaje Turkish Airlines

Regulile bagajelor de mână și articolele permise în cabină

Dimensiunile și greutatea bagajului transportat nu trebuie să depășească norma, conform căreia bagajul de mână trebuie să se încadreze pe raftul superior sau sub scaun. Dimensiuni 23 x 40 x 55 cm și greutate de până la 8 kg.
Pentru propria siguranță, colectați-vă singur bagajele sau urmăriți procesul de colectare. Când colectați bagajele, asigurați-vă că toate cutiile și pachetele din acesta sunt închise în siguranță. Nu luați obiecte de la străini. Vă rugăm să acordați atenție acestor puncte. Acest lucru vă va asigura siguranța și siguranța altor pasageri în timpul zborului.

Lichidele

aprobate precum parfumurile, deodorantele și soluțiile de lentile de contact trebuie expediate în ambalajul lor original. Volumul lor nu trebuie să depășească 100 ml. Este interzis transportul recipientelor cu un volum mai mare de 100 ml în cabină. Chiar dacă acestea conțin mai puțin lichid. În plus, toate recipientele cu lichid de până la 100 ml trebuie depozitate într-o pungă transparentă cu fermoar. Într-un volum total de cel mult 1 litru. Un singur pachet poate fi transportat în cabină.
Puteți transporta spumă de ras și pastă de dinți în cabină.
Dacă călătoriți cu un bebeluș, puteți lua cu dvs. câtă hrană lichidă sau solidă pentru bebeluși de care are nevoie copilul dumneavoastră în timpul zborului.

Aparatul de respirație poate fi transportat în cabină.Puteți transporta medicamente solide și lichide în bagajul de mână în ambalajul lor original. Dacă aveți un document medical care confirmă această nevoie.
Brichetele pot fi transportate în bagajele de mână dacă forma lor nu seamănă cu o armă.
Puteți transporta produse cosmetice precum creme, loțiuni, rimel și ruj în cabină.

Condițiile bagajului

La toate zborurile, greutatea unui bagaj nu poate depăși 32 kg. Nu acceptăm bagaje cu o greutate mai mare de 32 kg.
Pentru a evita surprize la intrarea în țara de destinație. Asigurați-vă că nu aduceți niciun articol restricționat sau interzis.
Copiii au dreptul la 10 kg de bagaj. Pe orice zbor și 23 kg la zborurile cu articole de bagaj. În plus, cărucioarele pot fi transportate pe toate zborurile cu dimensiuni care nu depășesc 115 cm. Copiii au dreptul la aceeași indemnizație de bagaj ca adulții.

Turkish Airlines

S-ar putea să-ți placă și: